Algemene voorwaarden

Deze voorwaarden en van de dienstverlening (hierna te noemen “Overeenkomst”) de bepalingen en voorwaarden voor het gebruik van de inhoud en de producten die op of via de website (samen genomen als de Website) uiteengezet. Onze website 1appsmarket.com ( “1appsmarket”, “wij”, “onze” of “ons”) is de eigenaar van de website die zij opereert. De website is onderworpen aan uw akkoord en aanvaarding zonder wijziging van al onze algemene voorwaarden hierin uiteengezet en alle andere richtlijnen en beleid (met inbegrip van onze Privacy Policy) en operationele procedures op de Website die periodiek kan worden geplaatst op deze site door 1appsmarket.

Lees aandachtig door en deze overeenkomst te erkennen voordat u toegang tot en gebruik van de website. Door het bedienen van de site, of een deel ervan, gaat u ermee akkoord wettelijk gebonden te zijn door alle bepalingen en voorwaarden die in deze overeenkomst. Als u het niet eens bent en accepteer alle vermelde voorwaarden, dan kunt u geen toegang tot of blijven onze website te gebruiken. Uw aanvaarding van deze Algemene Voorwaarden wordt uitdrukkelijk beperkt tot hen, als ze worden beschouwd als een aanbod van 1appsmarket. Houd er rekening mee dat u ten minste 13 jaar oud zijn om in aanmerking te komen om onze website te gebruiken moet zijn.

 1. Uw account en site op 1appsmarket.com

Als je een blog en / of site op de website te creëren, word je zelf verantwoordelijk voor het handhaven van de veiligheid van uw account en blog / site, en u de volledige verantwoordelijkheid voor eventuele acties die worden uitgevoerd in contact met deze blog / site en andere activiteiten die rekening nemen te plaatsen op of via uw account. Merk op dat hierin gaat u ermee akkoord niet toe te wijzen of te beschrijven zoekwoorden aan uw blog / site in een misleidende of onwettige wijze evenals intenties om de handel op andere naam of reputatie. We behouden ons ook het recht om een ​​zoekwoord en / of omschrijving die wij als onacceptabel, ongepast of onwettig of anderszins waarschijnlijk 1appsmarket veroorzaken aansprakelijkheid op andere aspecten te vervangen of te wijzigen. In het geval van ongeoorloofde toegang of het gebruik van uw blog / site, account of u merkt een andere security overtreden, moet u onmiddellijk 1appsmarket melden. Wij zijn niet aansprakelijk voor een van uw handelen of nalaten, met inbegrip van schade aan uw gegevens van welke aard dan ook als gevolg van dergelijke acties.

 1. Verantwoordelijkheden Medewerkers ‘

Het onderhouden van uw blog, het publiceren van reacties op het, het plaatsen van materiaal of links op de website, of anderszins of aandeel (of toestaan ​​dat een derde partij te maken of te delen) materiaal dat beschikbaar is via de website (hierna te noemen “Content”), u volledige verantwoordelijkheid voor, en eventuele schade als gevolg van het, ongeacht of deze Inhoud omvat de tekst, afbeeldingen, audio bestand of software. Daarom, wanneer u publiceren en beschikbaar maken van de inhoud van onze website, u bevestigen en garanderen dat:

 • elk gebruik, downloaden en kopiëren van de inhoud zal niet de intellectuele eigendomsrechten te breken, waaronder, maar niet beperkt tot de auteursrechten, octrooirechten, handelsmerken of handelsgeheimen van derden;
 • in het geval de rechten van de intellectuele eigendom en de inhoud die u maakt of delen behoren tot uw werkgever, heb je ofwel (i) kreeg toestemming van uw werknemer voor de publicatie ervan of het delen, of (ii) uw dienst heeft u overgebracht alle benodigde rechten in of naar de inhoud;
 • u de derde-licenties met betrekking tot de inhoud hebben erkend, en hebben alle noodzakelijke maatregelen via alle vereiste voorwaarden aan eindgebruikers door te geven genomen;
 • de inhoud bevat geen of te installeren schadelijke of destructieve malware (inclusief maar niet beperkt tot, computer virussen, Trojaanse paarden, wormen, logische bommen, beschadigde gegevens, schadelijke componenten of andere kwaadaardige software);
 • de inhoud niet willekeurig bevatten of machine-generated materialen (dat is geen spam), en geen ongewenste, onrechtmatige of onethische reclame of commerciële inhoud geplaatst ten behoeve van het genereren van verkeer bevatten, het stimuleren van zoekmachine rankings van sites van derden, of om verdere illegale acties, zoals phishing, of desinformatie en misleidende gebruikers over de bron van informatie (dwz spoofing);
 • de Content geen verboden stoffen, zoals pornografische informatie, bedreigingen of daden van geweld tegen personen, entiteiten bevatten, en niet in strijd met de private en / of publieke righted van een derde partij;
 • u niet uw blog adverteren via ongevraagde promotionele methoden zoals spam koppelingen, ongewenste elektronische berichten, e-mail lijsten, andere blogs of websites, etc.
 • de naam van uw blog of de URL niet misleiden zijn lezers en bezoekers, verkeerd voor u als een ander persoon of bedrijf. Bijvoorbeeld, de URL van de blog of de naam is niet de naam van iemand anders dan uzelf of uw bedrijf; en
 • Als uw inhoud bevat software code, heb je goed beschreven en / of ingedeeld de aard, de soort, effecten, en het gebruik van materialen, al dan niet verplicht is 1appsmarket.

Elke keer dat u de inhoud te 1appsmarket voor publicatie op de website in te dienen, u ons een wereldwijde, royaltyvrije en niet-exclusieve rechten om te veranderen, te reproduceren, aanpassen en publiceren van de Content uitsluitend ten behoeve van het scherm, de distributie, en de promotie van je blog. Als u besluit om de inhoud te verwijderen, zullen we de juiste maatregelen nemen om hem uit onze website te verwijderen. U moet echter rekening mee houden dat caching of referenties naar jouw content niet in een handomdraai kan worden verwijderd.

Wij behouden ons het recht voor naar eigen goeddunken (i) af te wijzen of een inhoud die, in ons redelijk oordeel, in strijd is met het beleid of in enig opzicht verwerpelijk of schadelijk, of (ii) te verbieden of weigeren de toegang tot en het gebruik van 1appsmarket te verwijderen een persoon of entiteit die om welke reden dan ook, naar eigen en enige discretie. Bovendien zijn we niet gebonden aan een terugbetaling van alle reeds betaalde bedragen te bieden.

 1. Onze Services

U kunt elke dienst of product op onze website te kiezen. 1appsmarket kan ook een vergoeding op andere communicatie zijn of afhankelijk van de gekozen dienst. Houd er rekening mee dat we geen betalingen te compenseren, zij worden niet terugbetaald.

Door in te schrijven en het maken van uw account op 1appsmarket, gaat u akkoord met kosten, zoals van toepassing opstartkosten en terugkerende degenen te betalen, als die er zijn. Merk op dat de van toepassing zijnde kosten worden in rekening gebracht vanaf de dag dat u begint met het gebruik van de service en van te voren van het gebruik van de service. We laten het recht voor om betalingsvoorwaarden en kosten op elk moment wijzigen zonder voorafgaande schriftelijke kennisgeving aan u.

 1. Verantwoordelijkheden van Bezoekers

1appsmarket kan en niet te herzien alle content, met inbegrip van software code geplaatst op de website, en daarom geen enkele aansprakelijkheid voor die inhoud, de gevolgen ervan, en het gebruik ervan uit. Omdat de eigenaar en exploitant van de website, is 1appsmarket niet advert of staat dat het zijn goedkeuring hecht aan het materiaal geplaatst op de website en is niet van plan om te beweren dat dergelijke Content correct, nuttig of niet-schadelijk is. U blijft zelf verantwoordelijk voor het nemen van de nodige voorzorgsmaatregelen om uzelf of uw systeem te beschermen tegen virussen, wormen, Trojaanse paarden en andere schadelijke of destructieve data.

Let erop dat de website materialen die beledigend, onfatsoenlijk of aanstootgevend of anderszins typografische fouten, technische fouten en andere onjuistheden kunnen omvatten. Het kan ook inhoud die de privacy of publiciteitsrechten van een derde partij schendt, downloaden, kopiëren of het gebruik daarvan is het onderworpen aan aanvullende voorwaarden, ongeacht of vermeld of niet op te nemen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade of schade die voortvloeit uit het gebruik van de bezoeker van de website, of van acties een andere bezoeker, zoals het downloaden van daar de inhoud beschikbaar.

 1. Content op andere websites

1appsmarket kan en niet te herzien alle content, inclusief software code van andere websites en webpagina’s die beschikbaar zijn via de op 1appsmarket.com links, en degenen die verwijzen naar 1appsmarket.com. We hebben geen controle over dergelijke webpagina’s en websites, en dus niet verantwoordelijk voor de inhoud die ze publiceren en niet te nemen. Door het verstrekken van links naar niet-1appsmarket websites en pagina’s, doen we niet beweren of te constateren dat we onderschrijven die websites en webpagina’s. U bent zelf verantwoordelijk voor het nemen van de juiste voorzorgsmaatregelen om uzelf of uw systeem te beschermen tegen virussen, wormen, Trojaanse paarden en andere schadelijke of destructieve data. 1appsmarket is niet verantwoordelijk voor eventuele schade of letsel veroorzaakt door uw gebruik van dergelijke websites en webpagina’s.

 1. Copyright claims en DMCA Beleid

1appsmarket respecteert de intellectuele eigendomsrechten van anderen. Als u denkt dat het materiaal gepost op of verbonden zijn door 1appsmarket.com dat uw auteursrecht schendt, meldt het ons via e-mail of post van de schending van het auteursrecht volgens onze Digital Millennium Copyright Act (DMCA) beleid. We zullen reageren op al deze berichten, en als het nodig is, verwijder de inbreukmakende materiaal of uit te schakelen links naar het. 1appsmarket heeft het recht om te blokkeren of de account (s) en toegang (sen) op de website van alle bezoekers die herhaaldelijk schenden auteursrecht of andere intellectuele eigendomsrechten, onder relevante omstandigheden te beëindigen. In een dergelijk geval zal 1appsmarket niet verplicht om te compenseren of om terugbetaling van alle reeds betaalde aan 1appsmarket bedragen.

 1. Intellectuele Eigendom

Onder deze voorwaarden, is 1appsmarket niet overdragen aan u een van de intellectuele eigendom die behoort tot 1appsmarket of derden, en al dergelijke eigendomsrechten, titel, en de rente zal blijven (zoals tussen de partijen) uitsluitend bij 1appsmarket. Alles gebruikt in verband met 1appsmarket, of de website, dat is de naam, het logo en andere handelsmerken, dienstmerken, graphics, zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van 1appsmarket of haar vergunningverlenende instanties. Andere handelsmerken, logo’s, afbeeldingen die hierboven niet zijn vermeld, worden gebruikt in verband met onze website kunnen handelsmerken zijn van derden. Hierbij erkent u dat door het gebruik van onze website u geen recht of licentie te kopiëren, reproduceren, of ook gebruik geen handelsmerken van 1appsmarket of andere derden te verkrijgen.

 1. Attribution Links

Wij behouden ons het recht voor om de banden met attributie, zoals ‘Blog bij 1appsmarket.com “, thema naam van de auteur, of lettertype attributie in de werkbalk of voettekst van uw blog te plaatsen.

 1. Producten Partners ‘

In het geval u downloaden of gebruik maken van het product of de dienst (zoals een thema) van onze partner, accepteert u hierbij de gebruiksvoorwaarden van de partner. Terug te trekken uit hun gebruiksvoorwaarden, moet u de-activeren en stoppen met het gebruik van het product door de partner.

 1. Wijzigingen

1appsmarket behoudt zich het recht in zijn enige en absolute discretie te verwijderen, te vervangen of te wijzigen enig onderdeel van deze overeenkomst. Dit maakt het u volledig verantwoordelijk voor het controleren van deze voorwaarden van de dienst voor veranderingen en updates. Alle wijzigingen automatisch in werking treden onmiddellijk nadat ze op de website worden gepubliceerd, en eventuele verdere gebruik van de site die zich na die datum wordt een onder deze overeenkomst. Je voortdurende toegang en gebruik van de Website na gepubliceerd bijgewerkt overeenkomst op de site hierbij veronderstelt u akkoord gaat met de voorwaarden en de wijzigingen ervan. Alle nieuwe diensten en / of functies die wij aanbieden via de website in de toekomst zullen ook onderworpen zijn aan deze overeenkomst.

 1. Beëindiging

Wij behouden ons het recht om uw toegang tot de website te allen tijde te beëindigen zonder voorafgaande kennisgeving, met of zonder reden, of onmiddellijk in geval schendt u deze overeenkomst. Door beëindiging van het gebruik van de website, uw recht op gebruik van onze dienst onmiddellijk ophoudt, en gaat u ermee akkoord en accepteert dat 1appsmarket heeft het recht om uw account onmiddellijk te verwijderen.

In overeenstemming met deze voorwaarden, zal 1appsmarket niet aansprakelijk jegens u of derden voor beëindiging van uw account.

 1. Disclaimer

1appsmarket biedt de website en alle op deze materialen “as is”. Noch wij, noch onze licentiegevers en leveranciers verlenen of te maken (en dus exclusief) alle verklaringen, garanties, of ze nu impliciet, uitgedrukt, of ook met betrekking tot de dienstverlening, met inbegrip van maar niet beperkt tot garanties van verkoopbaarheid, overeenstemming met een bijzondere doel, bevredigende kwaliteit, geschiktheid of niet-inbreuk.

Wij, onze licentiegevers en leveranciers garanderen niet dat de Website zal werken zonder onderbrekingen, en zal voortdurend tijdig, veilig of foutloos zijn. U erkent hierbij en gaat ermee akkoord dat bij het downloaden of anderszins verkrijgen van diensten en content via de website, je het alleen doet op eigen risico.

 1. Aansprakelijkheid Beperkingen

1appsmarket, of haar licentiegevers of toeleveranciers, aanvaarden geen verplichtingen met betrekking tot alle inhoud van deze overeenkomst, die wordt geassocieerd met een nalatigheid, contract, strikte aansprakelijkheid of enige andere wettelijke of billijke theorie voor: (i) eventuele corruptie of schade, of opzettelijke , incidentele of gevolgschade; (Ii) de producten en / of kosten dienst ter vervanging van de beschadigde; (Iii) onderbroken gebruik, verlies of andere beschadiging van gegevens; of (iv) alle bedragen groter zijn dan van u verzameld door 1appsmarket kader van deze overeenkomst voorafgaand aan de oorzaak van de actie vergoedingen. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele storingen of vertragingen te wijten zijn aan zaken die buiten redelijke controle. Het bovenstaande is van toepassing in de mate beperkt door het toepasselijke recht.

 1. Algemene vertegenwoordiging en garantie

U geeft hierbij bevestigen en garandeert dat (i) vindt u de website in overeenstemming te werken met deze overeenkomst, ons privacybeleid en aan alle toepasselijke wet- en regelgeving (inclusief eventuele lokale wet- of regelgeving in uw land, stad, staat, of een administratief gebied, met betrekking tot online gedrag en toelaatbare inhoud, en andere toepasselijke wetten met betrekking tot overdracht van gegevens uit de Verenigde Staten of uw woonland) en (ii) bij gebruik van de website, zult u geen inbreuk of misbruik maakt van een intellectuele eigendomsrechten van derden.

 1. Vrijwaring

accepteert u hierbij en ga akkoord met 1appsmarket, haar licentiegevers, en haar contractanten, evenals hun respectievelijke directeuren, managers, werknemers en agenten te vrijwaren van en tegen alle kosten en claims, met inbegrip van de honoraria van de advocaat die kan ontstaan ​​in verband met de Website , met inbegrip van onder andere uw schending van deze overeenkomst.

 1. Overige voorwaarden

Deze Algemene legt de gehele overeenkomst tussen u en 1appsmarket op het onderwerp hiervan.

Daarom kan het alleen worden gewijzigd door erkende leidinggevenden van 1appsmarket of rechtstreeks door 1appsmarket door middel van het publiceren van de herziene versie. Elk gebruik of toegang tot de website zal worden gecontroleerd en beheerst door de Britse wet, behalve wanneer het toepasselijke recht, in voorkomend geval, anders aangeeft, met uitzondering van de wet bepaling conflicten, en de locatie voor geschillen over met of voortvloeiend uit elk van de zelfde zullen worden onderworpen aan de exclusieve bevoegdheid van de Britse staat en de federale rechtbank.

Met uitzondering van de conclusies een voorlopige of billijke reliëf of claims met betrekking tot de intellectuele eigendomsrechten (die kunnen worden opgelost in een bevoegde rechtbank, zonder binding posting), zullen alle andere procedures en geschillen die voortvloeien uit deze overeenkomst uiteindelijk worden afgewikkeld in overeenstemming met de Comprehensive Arbitrage regels van het Gerechtelijk Arbitration and Mediation service, Inc. (JAM) door drie arbiters benoemd in de naleving van deze regels.

De arbitrage zal een cursus in het Verenigd Koninkrijk, in het Engels, waardoor de uiteindelijke beslissing moet worden afgedwongen door een rechtbank. vergoedingen en kosten van de advocaat wordt toegewezen aan de heersende partij in een actie of procedure met betrekking tot deze overeenkomst. Het deel van deze overeenkomst die ineffectief of onuitvoerbaar wordt gevonden, indien van toepassing, zal worden uitgelegd aan de bedoeling van de oorspronkelijke partijen ‘weer te geven, en de rest delen met blijft van kracht en kracht. De afwijzing van een partij van enige voorwaarden of bepalingen van deze overeenkomst of elke schending daarvan, onder alle omstandigheden, in geen geval zullen de voorwaarden of omstandigheden of een procedure schending daarvan wijzen. U kunt uw rechten toekennen op grond van deze overeenkomst aan enige partij die toestemming geeft je gebonden aan de bepalingen en voorwaarden van deze overeenkomst. 1appsmarket kan zijn rechten op grond van deze overeenkomst zonder voorwaarde toe te wijzen.

Deze overeenkomst zal bindend, hun opvolgers en toegestane rechtverkrijgenden, en zal handelen in het belang van de partijen.

Op zoek naar nuttige apps? De beste apps voor je mobieltje!