Over ons

1appsmarket.com werd opgericht met de missie van het verstrekken van onze bezoekers met moderne apps die hebben opgedaan populariteit onder andere fans van mobiele applicaties. Nieuwe apps pop-up als paddestoelen na een veer regen, maar niet alle populair geworden. Ons doel is om bij te houden van de markt van de mobiele apps te houden en bieden u de beoordelingen voor de meest populaire mobiele apps. We hopen dat met onze hulp zult u geen app downloaden waard missen.

We hebben geprobeerd om de inhoud te organiseren op onze site, zodat het makkelijk om te navigeren door het zou zijn. Voor uw gemak de apps zijn gegroepeerd in verschillende categorieën. Ook kunt u zoeken naar een app door zijn tytle.

Elke dag kunnen we getuige van de lancering van nieuwe mobiele toepassingen. De apps zijn bedoeld voor verschillende doeleinden, kunt u een app te vinden bijna voor elke behoefte. Het is echt gemakkelijk om te verdwalen in zulk een verscheidenheid. Dus hebben we een idee gekomen om een ​​site die een grote collectie moderne mobiele apps zouden bevatten. Wij streven ernaar om u te voorzien van gedetailleerde, onpartijdige en nuttige informatie over de nieuwste en beste apps en games. We hopen dat op onze site vindt u de apps die uw favoriete die al een tijd niet zal worden te vinden.

We hebben de apps gegroepeerd in de belangrijkste categorieën voor gemakken voorzien, in het bijzonder: games, sociaal, media, productiviteit, winkelen, en nutsbedrijven. Naast de zoektocht naar een app door zijn naam beschikbaar is.

Ons team van ontwikkelaars en content specialisten heeft zijn best gedaan om te garanderen u een aangename gebruikerservaring. Wij hopen van harte dat onze beoordelingen zal u helpen om de beste apps onder vele anderen te selecteren en dat ze voldoen aan u in alle aspecten.

We zullen blij zijn om een ​​feedback te krijgen van u. Uw opmerkingen en ideeën werkelijk betekenen veel voor ons. Wij zijn ervan overtuigd dat dit onze site te verbeteren, dus we zouden zo graag dank u voor uw tijd. Aarzel alstublieft niet contact met ons op te nemen!

Dus neem een ​​kijkje op onze website en maak kennis met ons weten een beetje meer. We zijn zeker dat je bevalt wat je vindt.

U kunt ons een brief naar het volgende adres:

1appsmarket
Jayla Place
Road Town, Level 5
Britse Maagdeneilanden

Of kunt u ons een e-mail te sturen op support@1appsmarket.com. We zullen contact met u zo spoedig mogelijk.

Op zoek naar nuttige apps? De beste apps voor je mobieltje!