Polityka prywatności

1appsmarket.com (zwanej dalej “1appsmarket”, “my”, “nasz” lub “nas”) działa 1appsmarket.com strony internetowej i innych powiązanych stron internetowych. Jest ona zobowiązana do respektowania i ochrony prywatności, które są wszelkie dane osobowe i / lub informacje zebrane od ciebie, albo że podasz podczas korzystania z witryny.

Podana Polityka prywatności reguluje korzystanie z 1appsmarket i dotyczy sposobu, w którym przetwarzanie swoich danych osobowych, a mianowicie “danymi osobowymi” (PII). Jak stwierdzono w Prawo ochrony prywatności i informacji bezpieczeństwa USA, PII to informacje, które mogą być używane z innymi informacjami lub z własnej inicjatywy w celu zlokalizowania, identyfikacji, i skontaktować się z osobą, lub do zidentyfikowania konkretnej osoby w kontekście. Proszę wziąć pod uwagę naszą politykę prywatności i dokładnie je przeczytać, aby zrozumieć, w jaki sposób zbieramy, obsłudze, bezpieczny i inaczej obsłużyć Twoich danych osobowych na naszej stronie internetowej.

Dane osobowe zebrane od naszych użytkowników

Podczas rejestracji w naszej stronie, możesz zostać poproszony o podanie imienia i nazwiska, adresu e-mail i inne dane, które musimy w celu zapewnienia lepszej obsługi doświadczenia.

Gromadzenie informacji

Twoje informacje są zbierane, gdy odbierasz ankietę, wypełnić formularz i podać inne dane na naszej stronie internetowej.

Wykorzystanie informacji

Uzyskując dostęp do naszej strony internetowej, użytkownik potwierdza, że ​​możemy zbierać dane podane podczas rejestracji, dokonywać zakupów, zapisz się do naszego newslettera, odpowiedzieć na ankietę lub komunikację marketingową, działa na naszej stronie internetowej lub funkcje korzystają strony w następujący sposób:

– Aby określić swoje preferencje i zapewnić interfejs użytkownika poprzez dostarczanie rodzaj treści i produktu, która Cię interesuje;

– Zapewnienie lepszej obsługi;

– Aby umożliwić nam poprawić oferowaną usługę zgodnie z Twoimi wymaganiami;

– Przeprowadzaniu konkursów, promocji i zapewnienie innych możliwości.

Zastosowanie plików “cookies”

Używamy cookies, gdyż ułatwiają korzystanie ze strony. Są to małe pliki, które strona dostawcą usługi lub przechodzi na dysku twardym komputera poprzez przeglądarkę (jeśli pozwalają ciasteczka), które umożliwia system obsługi rozpoznać przeglądarkę i przechowywania informacji o swojej ostatniej wizyty.

Na przykład za pomocą plików cookie, możemy przechowywać i przetwarzać produktów w koszyku która później pomaga nam zrozumieć swoje preferencje na podstawie swojej działalności, a to pozwala nam usprawnić usługi zapewniamy Państwu. Ponadto, ciasteczka są używane do agregowania danych o naszym ruchu na stronie i interakcji z innych stron, dzięki czemu możemy zapewnić lepsze doświadczenie i instrumentów w przyszłości.

Cookies pomagają nam:

– Zapamiętać i przetwarzać koszyka przedmiotów;

– Przechowywać i zrozumieć swoje preferencje;

– Ogłoszenia track;

– Gromadzenie danych na temat interakcji stron internetowych i ruchu, aby zapewnić lepszą obsługę witryny i instrument w przyszłość. Aby śledzić te informacje, możemy również skorzystać z zaufanych usług innych firm, które wykonują je w naszym imieniu.

Można ustawić komputer, aby ostrzec Cię za każdym razem, plik cookie jest wysyłany, albo może również wyłączyć cookies w ustawieniach twojej. Jeśli nie można znaleźć go w przeglądarce, można sprawdzić w menu Pomocy i zapoznać się z informacjami na temat sposobu modyfikacji plików cookie.

W przypadku wyłączenia plików cookie, niektóre funkcje witryny mogą być wyłączone, ale to nie powinno mieć wpływu na swoje doświadczenie podczas pracy w serwisie. Jednak należy pamiętać, że niektóre usługi nie będzie działać prawidłowo.

Third-Party ujawnienie

My w żadnym handlu środki, sprzedawać lub w inny sposób przekazać swoje dane osobowe osobom trzecim, chyba że dostarczenie wcześniejszego powiadamiania użytkowników. To jednak nie odnosi się do partnerów i hosting stron, które pomogą nam uruchomić stronę internetową, prowadzenia działalności gospodarczej oraz świadczenia usług dla naszych użytkowników, o ile te strony zgodziły się utrzymać tę informację w tajemnicy. Możemy również zwolnić informacji, gdy jest to właściwe i zgodne z prawem, egzekwowania naszych zasad zamieszczania lub ochronę praw, własności i bezpieczeństwa.

Należy pamiętać, że nie dane osobowe użytkownika mogą być udostępniane osobom trzecim na marketing, reklamę, lub w innych celach.

Linki stron trzecich

Okresowo możemy obejmują produkty i oferty osób trzecich według naszego uznania. Te strony internetowe innych firm mają swoje własne, niezależne polityki prywatności, więc jest to na własną odpowiedzialność, aby potwierdzić te. My w żadnym wypadku brać odpowiedzialności za treści lub działania, które świadczą. Jednakże jesteśmy zaniepokojeni integralności naszej stronie i przyjmuję żadnych zwrotnych lub informacji o tych miejscach.

COPPA (Children Online Privacy Protection Act)

W sprawach, gdy do czynienia ze zbiorem danych osobowych od dzieci poniżej 13 roku życia, dla Dzieci Online Privacy Protection Act (COPPA) stawia rodziców w kontroli. Federalna Komisja Handlu, agencja ochrony konsumentów narodu, wymusza Coppa regułę, która stwierdza, jakie usługi internetowe i operatorzy strona musi zrobić, aby chronić dzieci politykę prywatności i bezpieczeństwa w Internecie. Dlatego, dzieci do lat 13 nie mogą korzystać z witryny bez kontroli rodzicielskiej.

Deweloperzy

Jeśli chcesz nam przejrzeć swoją aplikację na 1appsmarket, odwiedź stronę kontakt na więcej informacji.

Skontaktuj się z nami

W przypadku pytań dotyczących polityki prywatności, prosimy o kontakt pod adresem

http://1appsmarket.com

support@1appsmarket.com
Ostatnio edytowane dnia 2016-02-09

Szukasz użytecznych aplikacji? Najlepsze aplikacje na Twój telefon!